• De meiden van Karin konden vandaag aan het doelsaldo werken. Het telraam was nodig want de teller stopte pas bij 17. Hekkensluiter Lelystad moest maar liefst 5 kwartier rijden naar Renkum en beschikten maar over 10 speelsters. Knap en een compliment waard dat ze bleven strijden voor elke meter; ook was het een zeer sportieve wedstrijd, hulde voor Lelystad.

    Na een kwartier was het al 5-0 en bij rust 10-0. In de tweede helft ging keepster Isa nog even als veldspeelster het veld in. Na een minuut of 20 kreeg ze van leidster Karin een terechte applauswissel want na jaren trouwe dienst stopt ze ermee.

    Toen het na een minuut of 35 in de tweede helft 17-0 was en de kou en duisternis inviel, vond scheids Rob het welletjes en floot hij voor het einde. Nu even winterstop en dan daarna weer de wei in!