• Rood aangelopen RVW pakt punt

    RVW heeft aan het bezoek aan OSC een punt overgehouden. Na eerst met 1-0 achter te zijn gekomen maakte Lenie Onderstal al snel gelijk voor de ploeg van trainer Rik Gerritsen. Maar voor het punt dat mee naar Heelsum kon worden meegenomen, moest wel een hoge prijs betaald worden. Eerst moest verdediger Jelle Klein, met waarschijnlijk een schouderbreuk het veld verlaten. Na rust moesten ook zijn collega verdediger Frank van Rhijn en aanvaller Roy van Lagen de kleedkamer opzoeken. Zij waren niet gekwetst, maar kregen van de scheidsrechter de rode kaart voorgehouden. Van Rhijn na een slaande beweging en van Lagen na een harde charge van achteren.

     

    ,,Voor rust speelden een goede wedstrijd", aldus Gerritsen. ,,ik kon weer beschikken over Luuk Hendriks (was een half jaar afwezig in verband met een buitenlandse stage). Hij zorgde voor meer dreiging en dat kwam ons spel ten goede. In de rust had ik nog het idee, dat we het gingen maken vandaag, maar de rode kaarten zorgden voor een lelijke streep door die rekening. Vervolgens werd het tegenhouden en overleven. Ondanks dat kregen we nog wel wat mogelijkheden, maar het lukte ons niet meer tot scoren te komen. Toch ben ik wel blij met dit punt. We hebben voor rust gewoon goed gevoetbald en na rust door veel strijd te leveren dat punt toch over de streep kunnen trekken."