• De meiden hadden deze week een druk programma: vorige week zaterdag 2-2 tegen ESA en door na strafschoppen, woensdag een inhaalwedstrijd tegen SCE met een 3-2 overwinning en ook vandaag werd er weer gewonnen. Met maar liefst 4-1 werden de gasten van SHE naar huis gestuurd.

    Hoofdrollen waren er vandaag voor Julia, die ongrijpbaar was voor de defensie van de gasten. Ze zorgde voor de 1-0 en de 4-1 en had ook nog een perfecte assist bij de 2-0 van Anouk Bos. De andere hoofdrolspeelster was Madelon, die de hele week niet had geslapen van de zenuwen omdat ze moest keepen. Nou dat bleek nergens voor nodig was ze was haast onpasseerbaar. De gasten werden er helemaal wanhopig van. De ene na de andere kans maakte ze vakkundig onschadelijk. Briljant was de redding op een snoeihard schot dat ze nog net op de lat kon tikken. Pas een minuut of 20 voor tijd kregen de gasten hun verdiende tegengoal. De 3-1 bracht nog even spanning in de wedstrijd maar de 4-1 van Julia besliste de wedstrijd.

    Mooi was ook nog de perfecte aanval van RVW die tot de 3-0 ruststand leidde. Een schitterende 1-2 met een subtiel passje van Matia naar Ellis en zij haalde vernietigend uit. Een beauty!!

    Meiden, goed gestreden voor elke meter en een mooie overwinning: proficiat!