• En vanmiddag scheen de zon!

    Wat een enorme werklust werd er deze middag op het strijdveld van SDOO in Heteren getoond. RVW ploegde zich onvermoeibaar naar het eind. Klasse. De beloning was er dan ook naar. Met de uitslag van 1-2 en dus 3 punten op zak, werd het alleen maar vrolijker. En ja.... daar was die weer: Mark Filippo pikte alweer een doelpunt mee en maakte Koen Vermooten, een vlammend schot van Roy van Lagen daar aan voorafgaand, het feest compleet. En dat werd terecht uitbundig gevierd. Complimenten voor het hele team maar ik wil toch Sander Veldt een extra schouderklopje geven. Want in de slotfase van de wedstrijd had het ook zomaar nog fout kunnen gaan. Goed gedaan "kiep". Ik hoop dat de blessure van Koen Gerritsen meevalt en hij de volgende keer er gewoon bij is. Kortom......... het regende vandaag zonnestralen!