• \\' Renkumse\\' derby eindigt onbeslist

    De 'Renkumse' derby tussen RVW en OVC ' 85 kende qua uitslag geen winnaar. Het duel eindigde zoals het begon, zonder doelpunten. De ' brilstand' (0-0) bleef ruim 90 minuten lang op het scorebord. Toch reisden de Oosterbeekse gasten met een voldaan gevoel huiswaarts. Door de uitslagen op de andere velden, was het gelijkspel voor de ploeg van vertrekkend trainer Peter van den Borden voldoende om ook volgende seizoen weer in de 4e Klasse te kunnen gaan acteren. Voor de ploeg van de eveneens vertrekkend trainer Rik Gerritsen wordt het volgende week, op bezoek bij GVA, de zoveelste finale om de strohalm, lees nacompetitie spelen, te kunnen pakken, om op die manier te kunnen strijden om klassenbehoud.

     

    Lees hier het hele artikel in de Hoog en Laag