• Na de mooie 7-2 zege vorige week vandaag opnieuw thuis tegen Redichem Jongens onder 19-3. Een jong, maar talentvol en strijdbaar team dat de eerste 20 minuten de betere ploeg was. Daarna kwam RVW beter in de wedstrijd en in de 28e minuut zorgde Joey uit een mooie aanval over rechts voor een 1-0 voorsprong. Toch kwam Redichem voor de rust verdiend langszij door een mooie rush van de snelle Lars Leertouwer langs 3 verdedigers. Met links schoot hij hard binnen in de korte hoek: 1-1 bij rust. 

   
  Ook na de rust gebeurde er van alles in deze boeiende wedstrijs met heel veel strijd aan beide kanten. Al 4 minuten na de rust nam RVW opnieuw een voorsprong toen Mik alert was bij een afgeslagen corner en de bal uit de stuit bij Sam bezorgde. Die wist wel raad met dit buitenkansje en gedecideerd schoot hij de 2-1 binnen. Vijf minuten later was het alweer gelijk. Een perfecte voorzet van links werd bij de eerste paal prima binnengekopt door de spits van Redichem.
   
  Daarna waren er voor beide teams kansen om de wedstrijd te winnen waarbij -eerlijk is 
  eerlijk - de meeste en beste kansen voor de bezoekers waren. Binnenkant paal en een paar prima saves van keeper Niels voorkwamen meer goals voor Redichem. Ook kansen voor Joey en Sander na prima voorbereidend werk van Dorian en Ruben gingen er helaas voor ons niet in.
   
  Na een heerlijke wedstrijd van beide kanten een 2-2 gelijkspel. Vier punten uit 2 wedstrijden, een prima seizoenstart voor de boys.