• Uitzege voor RVW 1

    Na een vroege achterstand kwamen we nog voor de rust weer terug in de wedstrijd door een mooi doelpunt van Stefan Aalbers. Het was een onrustige wedstrijd met een zeer warrig fluitende scheidsrechter. Bijzondere fluitist! Gevolg was dat het veel irritatie genereerde voor zowel de spelers als de toeschouwers. In de tweede helft werd de buit binnengehaald. Met een mooie assist van Stefan maakte Luuk Hendriks het tweede en tevens winnende doelpunt. Doordat de tegenstander één op één ging spelen, kwamen we toch nog onder druk te staan. Maar door het harde werken van onze verdediging en door onze betrouwbare goallie Sander Velkdt werd het hok achterin leeg gehouden. Zo regende het toch nog zonnestralen Goed gedaan mannûh ! 

     

    lees hier het artikel in de Hoog en Laag