• Na de eerste nederlaag van het seizoen waren de boys vandaag uit op revanche tegen de bezoekers HAVO uit Haalderen. Het werd een enerverende wedstrijd waarbij de uitploeg helaas wat te veel kreeg met een 3-2 zege.

    Na een slap begin van onze kant namen we na 5 minuten het heft stevig in handen. Helaas werden twee goals van ons vanwege buitenspel afgekeurd, de tweede na een geweldige vrije trap van Ruben van een kleine 30 meter op de lat. Na een half uurtje kwam HAVO een paar keer goed door en ineens stonden we uit een counter onverdiend met 1-0 achter. Daarna een fase waarin we te weinig met voetbal bezig waren en van geluk mochten spreken dat Mik met een ultieme sliding kort voor rust de 0-2 voorkwam. Dit na een terechte 10 minutenstraf voor Joey na het neerhalen van een doorgebroken speler.

    Na de rust kwamen we als herboren uit de kleedkamer. Na goed werk van Quirijn mocht Ruben uithalen en de goede keepster (!) van de gasten was kansloos: 1-1. Niet veel later werd het nog mooier toen Bart attent was in de 16 en de keepster omspeelde en de 2-1 voorsprong binnenschoot.

    Daarna was het weer de beurt aan de gasten om sterker te worden. Dat leidde een kwartier voor tijd tot de verdiende 2-2 via hun aalvlugge linksbuiten die Niels te snel af was. Zo leken beide ploegen een terecht punt te kunnen bijschrijven maar helaas liep het anders. Een kansrijke aanval van ons werd niet benut en uit de tegenaanval scoorde HAVO een prachtige 3-2. Een diepe bal werd door de goede rechtsvoor prima ingeschoten. Na vorige week opnieuw een zure, want onnodige en onverdiende nederlaag. Lichtpuntje was het goede spel van Gijs van de JO-17. Uithuilen en opnieuw beginnen!