• De meiden O-19 zitten al een aantal weken in de verkeerde hoek. Blessureleed en ziekte zorgen wekelijks voor een puzzel voor de leidsters om genoeg speelsters op de been te krijgen en een aantal wedstrijden werd al met minder dan 11 speelsters beeindigd.

    Vandaag moesten ze het weer met 11 doen toen al snel bleek dat Floor nog onvoldoende hersteld was van een flinke griep. Toch begonnen de meiden goed met een mooie goal van spits Ellis, die vanmorgen net terug was van een tripje Manchester. Fortissimo kwam voor rust nog op 1-1 en kort erna zelfs 2-1 voor. Daarna kreeg RVW drie grote kansen op rij maar de bal wilde er maar niet in. Zal je altijd zien in een periode dat het allemaal tegen zit.

    De krachten vloeiden langzaam weg uit de vermoeide benen en de lepe spits van de gasten uit Ede profiteerde 2 keer voor een zeer geflatteerde 4-1 voorsprong. De meiden van RVW bleven tot het laatst strijden voor een beter resultaat maar ondanks diverse kansen bleef de verdiende beloning uit.

    Niet getreurd meiden, jullie hebben alles gegeven en soms het zit nou eenmaal tegen. Blijven knokken dan komt die ommekeer vast en zeker een keer!