• RVW - Edesche Boys uitslag 5-3.

    Pffffff........ wat een wedstrijd. Ik dacht dat ik met het Nederlands Elftal van gisteren de gifbeker al had opgedronken. Eerlijk is eerlijk: het was niet best. Of dat nu onderschatting was, lentekriebels of last van de zomertijd. Maar kennelijk hebben we met de Edesche Boys wat meer moeite dan met andere ploegen. De uitwedstrijd wonnen we toen ook moeizaam.

    Maar wie maalt er nu nog om? We hebben WEER GEWONNEN ! En zo is dat. Hier krijgt Peter vd Borden een enorme boost van kan ik je verklappen.

    Over de scheidsrechter kan ik zeggen dat hij op z'n paasbest was. Vandaag hanteerde hij zijn levenslied van Marco Borsato: "Vandaag is Geel, Geel van mijn Kaarten".

    Hopen dat de blessures van Jeffrey Zweers en Luuk Hendriks snel voorbij zijn.

    Nogmaals Gefeliciteerd mannen!