• Op een heerlijke zondagmiddag mocht het publiek zich verheugen op een lekkere wedstrijd. Immers; Valburg, laatste op de ranglijst, moest toch makkelijk te verslaan zijn. Met mooie uitgespeelde kansen van Sander Bos en Ivo Klomp en weinig tegenstand van Valburg werd de eerste helft met tevredenheid afgesloten. Gezien het grote aantal gecreĆ«erde kansen maakte niemand zich echt zorgen. Maar het uitblijven van het derde en wellicht verlossende derde doelpunt maakte het wel een beetje onrustig.

    Valburg drukte wel maar waren zeker niet gevaarlijk. Toch bleef dat derde doelpunt (dat ons zou verlossen van het idee dat we toch nog tegen een tegendoelpunt zouden aanlopen) lang uit. Hij kwam er wel. En dat niet alleen. Doelpunt vier en vijf voelden lekker aan. En daar komt het publiek ook voor. Dankzij een hattrick van Luuk Hendriks eindigde de wedstrijd met 5-0. Volgens mij hebben we nog nooit zo\'n mooi doelsaldo gehad. Het was weer een wedstrijd om van te genieten.

    Ook fijn dat Peter vd Borden er bij kon zijn.

    Volgende week wacht ons Arnhemia. Een belangrijke wedstrijd. Bij deze roep ik al fans op deze wedstrijd bij te wonen en onze club aan te moedigen !

    Goed gedaan mannen.