• Een verhitte strijd, maar dat kwam misschien vooral door de tropische temperaturen deze avond. Niet alleen werd er gestreden om de prijzen van vanavond maar ook de winnaars van het eindklassement moesten bekend worden.

  Het was een rommelige start. Mensen die normaal klaverjassen gingen opeens jokeren en bij het klaverjassen hadden we vanavond veel gelegenheidskoppels. Maar dat mocht de pret allemaal niet drukken. Bij het jokeren werd Maria tweede met 57 punten. Yvonne was niet te verslaan vanavond en zij werd met 51 punten dan ook fraai eerste.

  In het eindklassement ging de strijd het hele seizoen al tussen de dames Ellen en Vivian. En omdat ze beiden vanavond niet meededen bleef de stand ongewijzigd. Ellen was dit seizoen de beste bij het jokeren met een gemiddelde van 56 punten en Vivian is tweede geworden met 64 punten.

   

  Bij het klaverjassen een grote verrassing. De leider in het klassement Jan had duidelijk zijn avond niet. Met 4.002 punten behaalde hij nog wel een prijs, hij werd samen met Harold laatste en kreeg de poedelprijs. De derde plaats was voor Bart en Rob met 4.814 punten. Harry en Geurt bleven net onder de 5.000 punten maar dat was wel voldoende voor een tweede plaats. En ja hoor, weer lukte het Rina de beste te zijn. samen met John de eerste plaats met 5.109 punten. Heel goed gedaan.

  En ja, dan het eindklassement. De ene leider (Dik) was verhinderd en de andere leider Jan (Slakhorst) een complete off-day! Dan kan het dus nog spannend worden. Maar omdat de andere Jan (Mulder) ook niet echt een goeie avond had, heeft Jan (Slakhorst) nog net zijn eerste plaats kunnen behouden. Een heel seizoen kaarten en dan met een gemiddelde van 5.065 en maar 1 punt verschil de beste worden!

   In september van dit jaar gaan we weer starten met een nieuw seizoen kaarten en hopelijk zien we jullie dan allemaal weer. Voor nu een fijne zomer gewenst!