• Zaterdag 3 juni was het dan zover, de seizoensafsluiting, het zomerfeest van RVW. De activiteitencommissie was lichtelijk gespannen, zou iedereen die zich op had gegeven wel komen, komen het eten en de ijskar op tijd, maar vooral, maakt onze zanger Frank Verkooyen de hoge verwachtingen van onze jongens ook waar?

    Onze spanning was volledig onnodig, het was een TOP avond! De broodjes beenham, sateetjes van Evert van de Bovenkamp en de frietjes vonden gretig aftrek en het ijsje van La Cosina was de kers op de taart.

    Om 21.00 uur stond het optreden van Frank gepland en al om half negen stonden een aantal jongens op de uitkijk om Frank te ontvangen met het enthousiasme zoals we dat van de heren van het tweede gewend zijn. En inderdaad, hij heeft een ontvangst gehad waarvan hij mij vertelde nog nooit te hebben meegemaakt. Zijn optreden was geweldig, we hebben ervan genoten.

    Het was een topfeest en al die complimenten van verschillende mensen hebben ons goed gedaan. Speciale dank voor Dave, eigenaar van IJssalon La Cosina, hij heeft ons het heerlijke ijs deze avond volledig cadeau gedaan. Heel hartelijk dank daarvoor.

    Iedereen bedankt voor jullie gezelligheid en een fijne vakantie.

    De activiteitencommissie.