• De laatste vrijdag van 2017 was er natuurlijk nog een gezellige kaartvond bij RVW. Bij het jokeren was Bea vanavond goed in vorm. Zij had echter de pech dat Henk werkelijk in een supervorm verkeerde en zeer geconcentreerd drie partijen zijn hoge niveau kon vasthouden. Henk versloeg Bea met 1 punt verschil en met 54 punten behaalde hij de verdiende eerste plaats.

    Bij het klaverjassen lagen Gert en Jan lange tijd op winnaarskoers. Helaas bleken drie lange parijen van 16 potjes net iets te veel voor dit geroutineerde koppel. Uiteindelijk vielen zij net naast de prijzen en moesten zij met 4.937 punten genoegen nemen met een vierde plaats. Pauli en Toon kwamen door een zeer sterke laatste rond op de derde plaats met 4.990 punten. De tweede plaats was voor het gelegenheidsduo Willen-Jan en Harry. Met sterk spel kwamen zij uit op 5.253 punten. De absolute toppers deze avond waren echter Marco en Jeff. Met een uitmuntende eerste en laatste ronde kwam hun totaal op maar liefst 5.688 punten!

    De volgende kaartavond is op vrijdag 26 januari 2018. Tot dan!

    De uitslagen en de voorlopige tussenstanden van dit seizoen kunt u in de bijlagen lezen. Voor het jaarklassement moet u tenminste 5 maal meegedaan hebben. Dus de stand van nu is nog behoorlijk vertekend.