• De eerste kaartavond van 2018 zit er al weer op. Ellen pakte voor de eerste keer dit kaartseizoen de eerste plaats bij het jokeren met 54 punten. De tweede plaats was voor Bea met 60 punten. 

    Bij het klaverjassen waren Tino en Cor oppermachtig. Met ruim 500 punten voorsprong en een totaal van 5.848 punten pakten zij de eerste plaats. Op de foto lijkt Tino zelfs wat geƫmotioneerd door deze fraaie zege. De duidelijke tweede plaats was voor Evert en Wilma met 5.306 punten. En de winnaars van de vorige keer streden ook nu mee om de prijzen; een derde plek voor Marco en Jeff met 4.967 punten. En de zo frusterende vierde plaats was voor Henk en Dick, met 4.861 vielen zij net buiten de prijzen.

    Het seizoenklassement geeft nog steeds een vertekend beeld, maar daar komt vanaf de volgende kaartavond verandering in. Er zullen mensen verdwijnen uit het klassement omdat ze geen vijf uitslagen meer kunnen maken en we kunnen begiinnen met het wegstrepen van de minste resultaten. En dan zul je zien dat die lijsten er heel anders uit gaat zien!