• Een bijzonder trieste boodschap; onze oud-voorzitter en erelid meneer Jan Mulder is gisteren (zondag) na een kort ziekbed overleden. De heer Mulder verbleef al enige tijd in het verzorgingshuis Het Beekdal. In oktober kon hij nog met zijn familie zijn 90e verjaardag vieren. Na een kort laatste ziekbed is het snel gegaan en komt het overlijden voor de familie toch onverwachts. Pijnlijk blijft het om afscheid te moeten nemen van je geliefde.

    De heer Mulder was een waar clubicoon, RVW-er in hart en nieren zoals er niet veel meer zijn. Vele jaren was hij een bijzonder doortastende en slimme voorzitter, in misschien wel de mooiste RVW-tijd. De heer Mulder kon als geen ander mensen binden aan onze vereniging. Niet er om heen draaien maar het probleem bij de kern aanpakken, dat was volgens mij zijn grote kracht. Ook toen hij als voorzitter een stapje terug deed bleef hij prominent aanwezig bij RVW, zijn invloed bleef groot. Dol op klaverjassen en aan de biljarttafel was hij ook een grootheid. Helaas waren die uitstapjes al enkele jaren niet meer mogelijk voor meneer Mulder. Een groot supporter van RVW 1 was meneer Mulder ook, hij was er altijd bij, ook in mindere tijden haakte hij nooit af. Het bezoeken van wedstrijden werd helaas steeds moeilijker voor de heer Mulder maar op de gekste momenten kon hij toch nog even de weg naar ons sportpark vinden. Kennelijk kroop zijn (blauw-witte!) bloed tot het laatst waar het niet gaan kon.

    RVW condoleert mevrouw Mulder en alle familie met dit enorme verlies. Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte en kracht met dit grote verdriet. 

    Wij gaan meneer Mulder bij RVW missen!

     

    De uitvaart is a.s. vrijdag 2 februari. De rouwkaart vindt u in de bijlage.