• Het was een klein groepje dat de barre kou getrotseerd had voor deze kaartavond. Maar minder spannend was het zeker niet! Bij het jokeren was de eerste plaats met overmacht voor Yvonne. Zij had 56 punten. De strijd om de tweede plaats was heftig. Uiteindelijk was Bea met 76 punten de gelukkige. Zij werd op de voet gevolgd door Jannie met 78 punten en Rita met 80 punten. Een bijzondere avond was het voor de jokeraars omdat Henk er niet was. Zijn plaats tussen de dames werd echter voortreffelijk ingenomen door Richard.

    Bij het klaverjassen zaten ze in top dicht bij elkaar. Henk en Dick hadden weer een uitstekende avond en zij behaalden de eerste plaats met 5.036 punten. Met slechts 44 punten minder werden Kees en Jan fraai tweede, zij hadden 4.994 punten. De derde plaats was voor de winnaars van de vorige kaartavond, 4.870 punten voor Cor en Tino. Overigens viel het op dat enkele zeer geroutineerde spelers deze avond last hadden van de 'verzaakziekte'. Wel scherp blijven heren! 

    Het seizoenklassement gaat nu echt vorm krijgen. De mensen die geen 5 uitslagen meer kunnen krijgen zijn verdwenen uit de klassementen. Alles staat nog dicht bij elkaar en met nog drie kaartavonden te gaan is er nog van alles mogelijk.

    De volgende kaartavond is op vrijdag 30 maart 2018.