• Zo bij het begin van het paasweekend hadden we kennelijk zin in een avondje kaarten bij RVW, het was lekker druk. Marietje had een paasbeste avond en pakte de eerste plaats bij het jokeren met 66 punten. Op zeven punten achterstand volgde Jannie en de tweede prijs was voor haar. 

    Bij het klaverjassen verrasten Benny en Mieke. Met een totaal van 5.449 punten pakten zij de eerste plaats. De strijd om de tweede plaats was hevig, een titanenstrijd tussen de broers Flipsen. Uiteindelijk had Peter samen met Harry de langste adem, met 5.271 was de tweede plaats voor hen. En vooral Henk had het lastig in de laatste boom. Er leek maar geen einde aan te komen maar na 17 minuten tellen waren ze er uit. De derde plaats voor Henk en Evert met 5.146 punten.

    Het seizoenklassement nadert met nog twee avonden te gaan zijn ontknoping. BIj het jokeren staat Ellen voorlopig eerste en bij het klaverjassen staat het illustere duo Pauli en Toon op kop. Maar er is nog veel mogelijk!

     

    De volgende kaartavond is - ivm Koningsdag - op ZATERDAG 28 april, aanvang 20:00 uur.