• De laatste kaartavond vond plaats onder tropische omstandigheden, het was bloedheet in de kantine. De strijd om de ereplaatsen was er echter niet minder om. Bij het jokeren was Ellen met afstand de beste vanavond. Op gepaste afstand werd Rita tweede met 72 punten.

    Bij het klaverjassen verrasten Richard en Peter; de derde plaats met 4781 punten was hun beloning aan het einde van ons kaartseizoen. De tweede plaats was voor Jan en Ingrid met 4.825 punten en Bennie en Mieke waren de winnaars met 4.995 punten.

    Voor de prijsuitreiking van Jan van de Kamp even het woord. Hij bedankte Betty en Jan voor het telkens weer verzorgen van de prachtige prijzen van de verloting. Daardoor is die verloting iedere kaartavond weer een groot succes!

    Op de laatste kaartavond werden ook de beste kaarters van dit seizoen bekend. Bij het jokeren heeft Ellen een geweldige score gerealiseerd met een gemiddeld van 56 punten (over 5 beste uitslagen). Met die score werd zij de terechte kampioen bij het jokeren. Bij het klaverjassen was de spanning tot het laatste moment te snijden, slechts 9 punten verschil tussen de nummers 1 en 2. Na een heel seizoen mag Cor zich de beste klaverjasser van Renkum en omstreken noemen met een gemiddelde score van 5.126 punten.