• Een sombere en donkere vrijdagavond in januari. De klaverjassers hadden duidelijk wat moeite om deze avond de weg naar RVW te vinden, voor het jokeren was de opkomst weer erg goed. En Henk had het al aangekondigd: hij was in bloedvorm. En dat was duidlijk geen grootspraak want met 40 punten pakte hij afgetekend de eerste plaats. De strijd om de tweede plaats was bloedstollend. Uiteindelijk werd Bea vierde met 56 punten, Otje derde met 55 punten en Mieke pakte de tweede prijs met 54 punten.

    Bij het klaverjassen was er wel spanning om de eerste plaats. Pauli en Bennie waren de sterkste met 5.273 punten, op kleine afstand gevolgd door Jan en Ingrid met 5.221 punten. De derde plaats was vanavond voor Henk en Dik met 4.644 punten.

    Let op: De volgende kaartavond is zoals gebruikelijk de laatste vrijdag van de maand en dat is al op 22 februari!