• Een behoorlijke drukte was het vanavond in onze kantine. Desondanks gingen de kaarters bijzonder geconcentreerd weer de strijd met elkaar aan. Aan het eind van de avond bleek dat de dames de langste adem hadden of gewoon de beste waren.

    Bij het jokeren was de eerste prijs voor Ellen met 57 punten en Bea zat daar heel dicht bij met 59 punten, dat was wel goed voor een eeervolle tweede plaats.

    Bij het klaverjassen zaten Ruben en Arjan niet echt goed in de wedstrijd. Zij kwamen niet verder dan 3.379 punten werd daarmee laatste. Door een formidabele derde ronde kaapten Cor en Tino nog net de derde plaats weg voor de neus van Jan en Harry. De tweede plaats met 5.555 punten was eveneens voor een duo Jan en Harry, in dit geval Jan Leewes en Harry van der Kolke. En het allerbeste duo was vanavond het koppel Jenny en Suus, met 5.617 pakten zij verdiend de eerste plaats.

    De volgende kaartavond is over vijf weken op vrijdag 29 maart.