• RVW - Rijnland uitslag 1-0

    Een belangrijke overwinning in een soms tumultueuze wedstrijd. Vooraf was het duidelijk met welk doel RVW de grasmat betrad. Want sinds vorige week de overwinning bij koploper Sv Loo een feit was, zou iedere wedstrijd daarna gewonnen moeten worden om het kampioenschap in het vizier te kunnen houden. Rijnland, met 4 punten minder dan RVW en 1 wedstrijd minder gespeeld, was niet naar Renkum gekomen voor een zomeravond potje voetbal. En dat bleek met name in de eerste helft waar 'we' goed wegkwamen toen de spits van Rijnland oog in oog met Mike Vermeij naast schoot en een kopbal daarna maar net de paal, aan de voor RVW goede kant, voorbij zoefde. Daarentegen waren er ook voor RVW kansen.

    Toch had Peter van den Borden genoeg gespreksstof in de rust om iedereen weer scherp te krijgen. Dat resulteerde in meer en betere combinaties en niet meer de lange halen naar soms in het "blaue hinein".

    Nadat Luuk Hendriks een aanslag op zijn benen overleefde (schandalige overtreding), reageerde hij even daarna attent op een dieptepasse. En met alleen de keeper voor zich verzuimde hij niet. Met een geplaatst schot bleek hij bij het eindsignaal uiteindelijk de matchwinner.

    Maar wat maakt deze overwinning nog zoeter?
    Sv Loo speelde gelijk tegen Gelders Eiland. En dus staan we op dit moment bovenaan. Maar van het gelijke spel van Gelders Eiland is meteen een duidelijk signaal uitgegaan. Op 5 mei spelen we uit tegen Gelders Eiland. Mouwen weer opstropen en gaan met die banaan. Maar voor nu genieten van deze overwinning op deze zonovergoten tweede Paasdag.