• Vrijdag voor de Koningsdag hadden we weer onze maandelijkse kaartavond. Bij het jokeren was Henk weer eens de beste, met 58 punten pakte hij de eerste plaats. Een paar punten daar achter eindigde Rita op de tweede plaats (63 punten). En Bea moet het doen met een eervolle vermelding, zij viel met 65 punten net naast de prijzen.

    Bij het klaverjassen wonnen Henk en Dick afgetekend de eerste plaats. Met maar liefst 5625 punten waren zij de beste. En volgens deze heren hadden ze nog nooit zoveel punten gescoord! Paul en Marco waren ook bijzonder goed op dreef maar zij lieten het in de derde ronde een beetje liggen. Toch een fraaie tweede plaats met 5.150 punten. De derde plaats was voor Jan en Ingrid met 4.941 punten.

    Let op: De volgende en laatste kaartavond van dit seizoen is niet de laatste vrijdag in mei maar een week eerder, 24 mei dus!