• Sv Gelders Eiland - RVW uitslag 1-7

    Over de wedstrijd van vandaag is onze verslaggever kort en duidelijk zijn. De eclatante uitslag van 1-7 is geenszins geflatteerd. Het is dat Gelders Eiland vanuit een standaard situatie (vrije trap) nog een doelpuntje mocht meepikken. Maar voor de rest hadden ze nergens recht op. Na de 1-3 ruststand begon de tweede helft iets of wat onrustig aan RVW zijde. 

    Reden voor Peter van de Borden een paar keer met ferme stemverheffing vanaf de zijlijn de boel op orde te zetten. De boodschap werd opgepikt en de doelpunten vlogen om de oren. Vandaag waren de doelpuntenmakers: Stefan, Roy, Ivo, Sam en Sander. Laatst genoemde moest helaas geblesseerd het veld verlaten met een hamstring blessure. Hopen dat het mee valt Sander.

    We liggen op koers! Volgende week SDZZ thuis. Daar hebben we nog wat mee goed te maken. De uitwedstrijd eindigde met een 0-0 en dat was toen van onze kant geen beste wedstrijd.

    Voor vandaag was het genieten mannen.