• Na acht kaartavonden was dit alweer de laatste van dit seizoen. Het was voor de één ontspannend en voor de ander spannend, maar bovenal was het gezellig. En daar gaat het toch om.

    De eerste prijs bij het jokeren was met 52 voor Bea. De tweede plaats pakte Otje met 56 punten en Henk viel met 58 punten net buiten de prijzen.

    Bij het klaverjassen sloeg het gelegenheidskoppel Cor en Harry genadeloos toe. Door een goede eerste ronde konden ze het daarna rustig aan doen. 4.864 punten was vanavond genoeg voor de eerste plaats. Henk Flipsen en Harry van de Kolk pakten netjes de tweede plaats met 4.826 punten en Peter Flipsen en Rob Rademaker  de derde plaats met 4.728 punten. Een eervolle vermelding voor Jenny en Susan. Een formidabele derde ronde met 2.251 punten was net te weinig om nog in de prijzen te vallen (vierde plaats)De 22duo voor was het alweer.