• De opening van een nieuw kaartseizoen bij RVW. Natuurlijk moet je zo'n eerste avond weer wat wennen aan elkaar en aan je tegenstanders. En niet bij iedereen was de 'goede vorm' er gisteren direkt. Maar gezellig was het zeker weer wel en natuurlijk konden we ook weer genieten van het formidabele barteam van Heleen, Theo en Jacob. Die hebben het iedere keer weer goed voor elkaar!

    De uitslagen. De eerste kaartavond liet Henk gelijk zien wat hij allemaal in huis heeft. Oppermachtig was hij en met 22 punten pakte Henk de eerste overwinning bij het jokeren dit seizoen. Op gepaste afstand pakte Bea met 50 punten de tweede prijs net weg voor Rita die eindigde met 52 punten.

    Bij het klaverjassen waren het de 'jonkies' Jan en Willem Jan die een superavond beleefden. Met maar liefst 5.645 punten werden zij afgetekend de winnaars van deze kaartavond. De keurige tweede was voor Henk en Dik en het damesteam Susan en Jenny snoepten in de laaste ronde nog juist de derde plaats af van Jan en André.

    De volgende kaartavond bij RVW is over vier weken, op vrijdag 25 oktober.