• De uitslagen van alweer de derde kaartavond van dit seizoen. Bij het jokeren begint het haast traditie te worden; Henk pakte alweer de eerste plaats met 51 punten. Op kleine afstand eindigde Otje met 58 punten op een mooie tweede plaats.

    Bij het klaverjassen leek het lange tijd dat Jan en Willem Jan de eerste plaats zouden veroveren maar in de derde ronde ging het toch nog goed mis. Uiteindelijk vielen ze met 5.210 punten net buiten prijzen. De gebroeders Adri en Peter Flipsen waren wel tot het laatste moment scherp en zij pakten met 5.547 punten de eerste plaats. Met een gering verschil werd het sterke duo Maria en Harry met 5.458 punten netjes tweede. Net voor het geroutineerde duo Cor en Tino, die blij waren met hun derde plaats (5.298 punten).

     

    De volgende kaartavond is op vrijdag 27 december, een mooie gelegenheid om de kerstkilo's weer lekker af te kaarten!