• De eerste kaartavond van 2020 zit er al weer op. Helaas moesten we deze avond onze trouwe klaverjasser Jan van de Kamp missen. Jan was die week opgenomen in het ziekenhuis in Ede en daar bleek dat hij een hersenbloeding had gehad. Op vrijdag is Jan naar de Valkenburcht in Oosterbeek gebracht om verder te revalideren. Wij wensen Jan veel sterkte toe.

   

  Otje won afgetekende de eerste plaats bij het jokeren met 33 punten. Op flinke afstand daarvan werd Yvonne (Loetje) tweede met 49 punten.

   

  Bij het klaverjassen werd Jan van de Kolk wederom eerste, nu niet met Ingrid maar met Bats. Zij behaalden 5231 punten. De tweede plaats was voor het koppel Rob Rademaker en Alfons Mulder. Met 5.132 punten troefden zij nog net Cor en Tino af. Met 5.119 punten werden Cor en Tino derde.

   

  Let op! In verband met de kaartmarathon op zaterdag 29 februari is de volgende gewone kaartavond pas op 27 maart 2020!