• Wat was het een geslaagde dag. De deelnemers werden ontvangen met koffie en heerlijke zelfgebakken cake. Met een kleine vertraging starten om 11:15 uur de 24 klaverjassers en 3 jokeraars aan hun marathon. Na twee rondes stond er om 13.00 een lekkere lunch klaar met luxe belegde broodjes en heerlijke homemade tomatensoep (met heel veel ballen). Die lunch moest iedereen weer voldoende kracht geven voor de laatste vier rondes. Rond half zeven waren de 6 speelrondes afgerond en volgde de prijsuitreiking en de gebruikelijke loterij met prachtige prijzen. Henk was de grote winnaar bij het klaverjassen en het duo Geurt en Harry pakte met grote overmacht de eerste plaats bij het klaverjassen. Nog even gezellig naborrelen waarna de laatsten rond 20.00 uur naar huis gingen.

    Bedankt aan alle deelnemers en vrijwilligers die dit tot een dag hebben gemaakt die voor herhaling vatbaar is!