• KLEDINGSPONSORING

  In overleg met de sponsorcommissie kunnen de mogelijkheden besproken worden om een team of leeftijdscategorie aan te kleden.
  Hierbij kan er een onderscheid gemaakt worden tussen tenue, trainingspakken, tassen of een combinatie hiervan.
  De kosten van de materialen worden door R.V.W. aan U berekend, R.V.W. verzorgt de aanschaf van deze materialen. Naast de kosten voor de materialen wordt een jaarlijks sponsorbedrag afgesproken om de materialen in goede staat te houden. R.V.W. gaat er van uit dat de materialen drie seizoenen gebruikt kunnen worden.

  Kledingsponsors worden vermeld bij de elftalfoto, die zowel te zien is op de website (www.rvw-voetal.nl), als op de power-point presentatie in de kantine.

  BALLEN SPONSOR

  U kunt de wedstrijdbal voor een thuiswedstrijd van ons eerste elftal beschikbaar stellen. R.V.W. zal deze bal aanschaffen. De naam van de sponsor wordt vermeld in de powerpointpresentatie op betreffende wedstrijddag.
  Uiteraard kunnen er ook ballen voor andere teams beschikbaar gesteld worden.

  SPONSORING BIJZONDERE EVENEMENTEN

  R.V.W. is een actieve vereniging. Tal van activiteiten worden er naast het wekelijkse voetballen georganiseerd. U kunt hierbij denken aan:
  · toernooien;
  · diverse jeugdactiviteiten (pupillenkamp, bezoek betaald voetbal, sinterklaas…)
  · trainingskamp;
  · zaalvoetbal
  · etc.
  Een financiële dan wel materiële bijdrage wordt in overleg met de sponsorcommissie vastgesteld. Uw sponsoring wordt vermeld in het clubgebouw en op de website www.rvw-voetbal.nl

  Heeft U ideeën die wij nog niet genoemd hebben?

  button1

  button4

  button10

  buttonA

  buttonD

  De sponsorcommissie is graag bereid om in een gesprek de verschillende mogelijkheden te bespreken dan wel toe te lichten.
  Uw reactie zien we derhalve met veel belangstelling tegemoet.

  Met sportieve groeten,