RVW DAMES-1 KAMPIOEN

mei 30, 2022 | Nieuws

RVW DAMES 1 KAMPIOEN SEZOEN 2021-2022

De dames van RVW zijn na twee vroegtijdig, vanwege Corona, afgekapte seizoenen, nu dan toch kampioen geworden in de 5de klasse.

Met een duizelingwekkend positief doelsaldo van +107 in slechts 16 wedstrijden, maar met 2 verliespunten meer dan Ona’53, was het hopen op een misstap van Ona’53 in hun laatste twee wedstrijden. En die misstap kwam er afgelopen zondag op hun eigen veld tegen de dames uit Angeren. Onder het toeziend oog van een flink aantal RVW dames, wist Ona’53 niet zo goed met de druk om te gaan van het MOETEN winnen, want tegen Angeren kwamen ze al vrij snel met 0-1 achter om vervolgens de wedstrijd met 1-3 te verliezen. Hierdoor werd de achterstand op de RVW dames 4 punten, en met nog 1 wedstrijd te gaan was dat niet meer in te halen, en mag RVW Vr-1 zich kronen tot kampioen van het seizoen 2021-2022.

Een uiteindelijk verdiend kampioenschap van een fantastische en unieke groep meiden die het hele seizoen voor elkaar door het vuur zijn gegaan en nooit een onvertogen woord hebben laten vallen naar elkaar.

Super goed gedaan en nu op naar de 4e klasse.

Was getekend een trotse trainer en leidster