Uitnodiging informatieavond fusie

nov 28, 2022 | Nieuws

Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,

De fusiecommissie nodigt alle leden en ouders van jeugdleden van de drie verenigingen (RVW, CHRC en Redichem) uit voor een informatieavond m.b.t. de fusie. Tijdens deze avond wordt de verkenning van het fusieproces gepresenteerd en zullen alle commissies hun bevindingen tot nu toe toelichten. Het is een belangrijke stap richting de toekomst voor onze verenigingen en het is daarom van belang dat jij, als lid of ouder/verzorger van een jeugdlid, van een van de verenigingen, op deze avond aanwezig bent om je te laten informeren. De informatieavond zal gehouden worden op vrijdag 2 december in het MFC Doelum en zal geleid worden door procesbegeleider Huub van Oorschot.

De inloop is vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur. Aan het einde van de avond is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje nog na te praten. Hopelijk ontmoeten wij elkaar op deze informatieavond.

Met vriendelijke groet,

Fusiecommissie,

Huub van Oorschot, Arthur Bohmer, Jan Gijsbertsen, Koen Beenen, Nico van den Ham, Patrick Wennekes, Peter van Dam en Rini van Ernst.