sponsoring 

Voetbalclub RVW sponsoren

Waarom R.V.W. sponsoren?

Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een belangrijke plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds heeft kunnen profileren. Met name de voetbalsport is een schitterend medium gebleken om reclamedoelstellingen en prestatieniveau in combinatie te laten opbloeien. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten!

R.V.W. heeft u zeker iets bijzonders te bieden!
Wij zijn continue op zoek naar duurzame relaties met sponsors om niet alleen het belang van R.V.W. te dienen maar bovenal ook het belang van haar sponsors. Als sponsor van R.V.W. bent u niet alleen een promoting partner, u krijgt er heel veel voor terug!

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden

U kunt R.V.W. op verschillende manieren ondersteunen:
* Een reclamebord langs het hoofdveld van R.V.W.
* Naamsvermelding/ advertentie tijdens presentatie op groot scherm in de kantine
* Uw naamsvermelding op de sponsorzuil bij de ingang van het sportpark
* Sponsoring van de wedstrijdbal
* Naamsvermelding op www.rvw-voetbal.nl met een link naar Uw website
* Kledingsponsor van een elftal
* Projectsponsoring van een activiteit of noviteit
* ………………

Uit bovenstaande heeft de sponsorcommissie een tweetal pakketten samengesteld, die qua inhoud enigszins verschillen. Echter los van deze pakketten is R.V.W. van mening dat sponsoring, in welke vorm dan ook, op maat moet zijn. Oftewel een potentiële sponsor kan zelf aangeven wat haar wensen/ mogelijkheden ten aanzien van sponsoring zijn en wat de tegenprestatie dient te zijn.
Kortom: Maak een keuze die bij Uw bedrijf past!
De sponsorcommissie is graag bereid om in een gesprek de verschillende mogelijkheden te bespreken dan wel toe te lichten.

Klik hier voor de mogelijkheden.